AK PARTİ’NİN SEÇİM ÇALIŞMASINA SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ YARALANDI

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmasına uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu 1 kişi yaralandı. Saldırı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saldırıya ilişkin geniş çaplı tahkikat başlatılmıştır. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Seçim sürecine ve demokrasimize yönelik bu tür menfur saldırıları şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’NİN SEÇİM ÇALIŞMASINA SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ YARALANDI
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili tahkikat başlatıldığını bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Yeniay’ın Kanarya Mahallesi’ndeki bir derneği ziyareti sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

SALDIRIDA 1 KİŞİ YARALANDI

Saldırıda 22 yaşındaki E.G.D. yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı E.G.D, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.