“ADİL BEY ÇALIŞKAN, GENÇ VE DİNAMİK BİRİSİDİR”

AK Parti seçim lokaline yoğun ilgi sürüyor.

“ADİL BEY ÇALIŞKAN, GENÇ VE DİNAMİK BİRİSİDİR”
Yayınlama: 21.03.2024
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, dolup taşan ve  büyük ilgi gören seçim lokalinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet edip hal hatır soran AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, başkan adayı Adil Sebati Ceylan’a kefil olduklarını söyledi.

Adil bey çalışkan, genç ve dinamik birisidir diyen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “En önemlisi de ismi gibi Adil biridir. Üzerinde titizlikle çalışılmış önemli projeleri var. Toplumun her kesimine dokunan güzel projeler hazırlanmış.  Her kesime dokunan ve farkındalık yaratan projelerin hayata geçmesi için bizlere destek verin. Başta gençlerimiz, kadınlar ve yaşlılar olmak üzere toplumun her kesimine dokunan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini içeren güzel projelerimiz var. Yeşil alan projeleriyle, sosyal konut, uydu kent, evlenenlere çeyiz desteği, öğrencilere burs, sporculara destek, kreş, kurs, bilişim evleri ve birçok projenin hayata geçmesi için lütfen tercihinizi hizmet siyasetinden kullanın” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.