Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Tuğgeneralliğe terfi eden ve Hakkari’ye atanan Tuğgeneral Cafer Öz için veda yemeği verdi.
TPAO Kristal Park sosyal tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Barış Arıduru, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile Batman İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ekrem Doğan ile yemeğe katılan protokol üyelerinin eşleri katıldı.
Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Vali Canalp, Tuğgeneral Cafer Öz’e Batman’da yürütmüş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni rütbesinin ve yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.