500 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp’ın katılımıyla Güngör Palas Düğün Salonu’nda 500 çocuk için ‘Toplu Sünnet Şöleni’ programı gerçekleştirildi. 

500 ÇOCUK İÇİN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

Batman Belediyesinin katkılarıyla sünnet ettirilen 500 çocuk için tertiplenen toplu sünnet şölenine katılan çocuklar,  palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken aileleri de kendilerini yalnız bırakmadı.

Programda konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Anayasamızda ifade edildiği şekilde, biz sosyal devletiz. Sosyal devlet demek, toplumda ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koşan devlet demektir. Sosyal devlet demek, zenginlerden alan, fakirlere veren devlet demektir. Sosyal devlet demek, kaynağını toplumun içerisinde ihtiyaç sahibi olan insanlara aktaran devlet demektir. Aynı zamanda sosyal devlet olmanın yereldeki izdüşümü de sosyal belediyecilik uygulamalarıdır.

Sosyal belediyecilik uygulamaları da yine aynı şekilde sizin bütçenizin önemli bir kısmını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız her kim ise onlara aktarmak demektir. Bu çerçeve içerisinde de Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel bir belediye olmaktan da gurur duyuyoruz. Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı mübarek eylesin. Bu, bütün erkeklerin hayatında en kritik en anlamlı zamanlarından bir tanesidir. Bu anlamlı zamanı sizler için özelleştirebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.