270 FUTBOLCU PROFESYONEL KARİYERE HAZIRLANIYOR

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, farklı yaş kategorilerinde çocuk ve gençlere yönelik oluşturduğu imkanlarla 270 kişinin futbol alt yapı eğitimi almasına ve yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlıyor.

270 FUTBOLCU PROFESYONEL KARİYERE HAZIRLANIYOR
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

7-14 yaş grubunda 170 çocuk ve 14-17 yaş grubunda da 100 sporcuya haftanın 7 günü 5 futbol hocası ve bir kaleci antrenörü eşliğinde futbol eğitimi veren Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, çocukların profesyonel antrenörler eşliğinde yeteneklerini geliştirmelerine ve kariyer yapmalarına katkıda bulunuyor.

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü Antrenörleri; sokaklarda, okullarda, halı sahalarda düzenli olarak futbolcu taraması yaparak yetenekli çocukların yeteneklerini üst seviyelere çıkarmalarına ve profesyonel kulüplere transfer olmalarını hedefliyor. 30 yakın futbolcuyu alt yaş kategorilerinde yetiştirerek süper lig dahil bir çok lige transferini sağlayan Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, çocuklara spor ahlakı ve spor kültürü kazandırarak her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.