12 KİŞİLİK EKİP AĞAÇLARA FORM VERİYOR

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent estetiğini güçlendirmek amacıyla ağaçlara form verme çalışmalarına başladı. 12 kişilik ekip, cadde, bulvar ve yeşil alanlardaki ağaçları türlerine ve mevsimsel koşullara göre şekillendiriyor.

Yayınlama: 03.11.2026
A+
A-

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte kent genelindeki ağaçlara form verme çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar kapsamında cadde, bulvar ve yeşil alanlarda bulunan ağaçların doğal yapısı korunarak şekillendirme yapılıyor. Uygulamayla kentteki yeşil alanların daha düzenli bir görünüme kavuşması ve görsel bütünlüğün güçlendirilmesi hedefleniyor.

12 KİŞİLİK EKİP SAHADA

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 12 kişilik ekip, belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ağaçların türünü ve mevsimsel koşulları dikkate alarak form verme işlemleri gerçekleştirirken, şehir estetiğine katkı sunulması amaçlanıyor.

Batman Belediyesi, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öngörüleri doğrultusunda kentin yeşillendirilmesi ve yeşil alanların daha düzenli hale getirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org