100 ÇİFTE TOPLU NİKAH

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi tarafından 100 çift için düzenlenen toplu nikah törenine katıldı. 

100 ÇİFTE TOPLU NİKAH
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Bir düğün salonunda düzenlenen törende, belediyeye başvuran 245 çift arasında kura ile belirlenen 100 çiftin nikahı kıyıldı.

Törende konuşan Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında iki adet Aile Destek Merkezi ile bir kadın kooperatifinin açılışını gerçekleştirdiklerini ve Belediye İş Geliştirme Merkezini ziyaret ettiklerini belirterek “245 Çiftimiz bize müracaatta bulundu. Noter huzurunda yapılan kurada 100 çiftimiz belirlendi. Bu çiftlerimize hediye olarak da çeyiz yardımında da bulunacağız” dedi.

“BATMAN’DA 39 BİN 981 AİLE, AİLE DESTEK PROGRAMI’NDAN FAYDALANIYOR”

Türkiye genelinde uygulanan Aile Destek Programı’nda Batman’da 39 bin 981 ailenin yararlandığını aktaran Vali Canalp “Devlet olarak bu kadar büyük bir mücadelemiz var. Sosyal devlet olmanın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan bir devletiz. Hem devletimizin imkanlarını hem de Batman Belediyemizin imkanlarını sizler için seferber edebilmekten büyük bir gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Canalp, çiftleri temsilen Şilan ve Bilal Çınar çiftinin nikahını kıyarak, çifte mutluluklar diledi.

Törende çiftlerle fotoğraf çektiren Vali Canalp, daha sonra çiftlere çeyiz hediye çeki takdim etti.

Törene;  Belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri ile gelin ve damatların yakınları katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.