SON 1 HAFTADA 850 TON ASFALT YAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, kent genelinde yürütülen yol bakım çalışmaları kapsamında son bir haftada yoğun asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

SON 1 HAFTADA 850 TON ASFALT YAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlama: 12.03.2026
A+
A-

2025 Aralık ve 2026 Ocak aylarında ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve don olayları nedeniyle yolların deforme olduğu bölgelerde ekipler, hızlı ve etkili müdahaleler yaptı. Alo 153 Belediye Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarlar ile mahalle muhtarları ve vatandaşların bildirimleri titizlikle değerlendirildi. Bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 10 kilometrelik yol ağı üzerinde toplam 850,2 ton asfalt yama uygulandı.

Ekipler; Petrol Mahallesi ve Kısmet Mahallesi başta olmak üzere altyapı çalışmaları yürütülen bölgelerde asfalt onarım çalışmaları yaptı. Ayrıca Korik Mahallesi ve çevresindeki sokaklarda yol tamirat ve asfaltlama işlemleri tamamlandı. Korik Mahallesi’nde üç noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmaların, altyapı kurumları DEDAŞ ve SİBADAŞ tarafından yürütülen kazı çalışmalarının ardından bozulan yolların onarılmasına yönelik olduğu bildirildi. Ekiplerin bölgede yaklaşık bir haftadır çalıştığı ve önümüzdeki günlerde de çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.