Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Fırat, 19 Eylül Gaziler Günü’nün önemine dikkat çekerek “19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından ilan edilen Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Gazilik, ömür boyu taşınacak büyük bir onurdur. Vatan, millet ve bağımsızlık uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan gazilerimize minnettarız.
Millet olarak dün olduğu gibi bugün de şehit ve gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu büyük emanete sahip çıkmalıyız. Gazilerimiz gözbebeğimiz, iftihar vesilemizdir. Bu nedenle sadece bu özel günde değil, her zaman şehit ve gazilerimize gereken ilgi ve değeri göstermeli, saygıyla anmalıyız” dedi.
İl Başkanı Fırat, sözlerinin sonunda “Bu vesileyle Saadet Partisi olarak ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimizi sunuyor, 19 Eylül Gaziler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.