LİDER, ELAZIĞ’A ACIMADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 24. haftasında lider Batman Petrolspor, sahasında konuk ettiği Elazığspor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir engeli daha kayıpsız atlattı.

LİDER, ELAZIĞ’A ACIMADI
Yayınlama: 08.02.2026
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup 2025-2026 sezonu 24. hafta mücadelesinde lider Petrolspor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Petrolspor, her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, aradığı golü 27. dakikada buldu. Gelişen Petrolspor atağında topu ağlarla buluşturan Rahman Buğra Çağıran, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

ATABEY ÇİÇEK FARKI İKİYE ÇIKARDI

İkinci yarıda skor avantajını koruyan ve oyun kontrolünü elinde tutan Petrolspor, 65. dakikada farkı ikiye çıkardı. Takımın golcü ismi Atabey Çiçek, kaydettiği golle skoru 2-0’a taşıdı.

Mücadelenin 75. dakikasında Petrolspor’da Feyyaz Belen, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın kalan bölümünde 10 kişi mücadele eden ev kırmızı-beyazlı temsilcimiz, skor üstünlüğünü korumasını bildi.

Elazığspor’da ise Çağlayan Menderes, Samed Ali Kaya ve Halil İbrahim Sönmez maçın son bölümlerinde sarı kart gören isimler oldu. Bu galibiyetle birlikte Petrolspor, ligdeki 24. maçında puanını 54’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Elazığspor ise 23 maç sonunda 37 puanda kalarak play-off hattındaki yerini koruma mücadelesinde yara aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.