“YEREL BASINIMIZIN GAYRETİ TAKDİRE ŞAYANDIR”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 “YEREL BASINIMIZIN GAYRETİ TAKDİRE ŞAYANDIR”
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan ve büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

Özellikle yerel basınımız ilimizdeki gelişmeler konusunda da halkımızı bilgilendirmekte, ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle; İlimize yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.