
Köy ve mahallelerin genel durumunu değerlendirmek ve köylerde ki kamu yatırımlarını görüşmek üzere 30 mahalle ve 69 köy muhtarının katılımıyla muhtarlar toplantısı, Kaymakam Ekrem Güngör başkanlığında gerçekleştirildi.
Kaymakam Ekrem Güngör’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; muhtarların görev ve sorumlulukları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nce köy ve mahallelerde yardıma muhtaç vatandaşlara yapılan ve yapılacak yardımlar, köylerdeki altyapı-ulaşım-sağlık-eğitim hizmetlerinin durumu, KÖYDES ve Özel İdare bütçesinden köylere yapılan yatırımların görüşülmesiyle devam etti. Konuşmaların ardından Kaymakam Güngör, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek, ihtiyaçların imkânlar doğrultusunda giderileceğini ifade etti.
Yapılan toplantıdan sonra Kaymakam Ekrem Güngör, Kozluk Belediyesinin düzenlemiş olduğu yemek programına muhtarlar ile birlikte katıldı.