PETROLSPOR ATLETİZM TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA

Geçen sezon elde etmiş olduğu şampiyonluk ile ülkemizi Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonasında temsil hakkı elde eden Petrolspor Atletizm takımı, Cuma günü müsabakalara katılmak üzere havayoluyla Portekiz’e gidecek.

PETROLSPOR ATLETİZM TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Büyük Kadınlar ve Miks Bayrak takımlarından oluşan takımımızda 9 sporcu, 2 antrenör ve 1 Temsilci bulunmaktadır.

25 Şubat 2024 Pazar günü Portekiz’in Albufeira şehrinde yapılacak olan müsabakalara katılacak Kırmızı-Beyazlı ekibimiz, Büyük Kadınlar kategorisinde, Çek Cumhuriyetinden 2, İspanya’dan 3, Fransa’dan 2, İngiltere’den 2, İtalya’dan 2, Lüksemburgtan 2, Norveç 2, Portekiz 2, Sİrbistan 2, İsveç 2, Danirmarka, Finlandiya, İrlanda, İsrail, İsviçre takımlarının oluşturduğu 26 kulüp ile yarışacak. Büyük Kadınlar takımımız, Ruken Tek, Bahar Atalay, Sümeyye Erol ile Sultan Haydar’dan oluşacak.

Karışık Miks Bayrak takımı müsabakalarına ise 10 ülkeden 14 takım katılacak.

Takımımızın ilk defa katılacağı karışık bayrak müsabakalarına Damla Çelik, Tamer Sakar, Özlem Kaya Alıcı ve İbrahim Erata kadrosu ile mücadele edecekler.

Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonasında ülkemizi Genç Erkekler, Genç Kadınlar ile Büyük Erkekler kategorilerinde Fenerbahçe Spor kulübü ile Büyük Kadınlar ve Miks Karışık Bayrak kategorilerinde ise TPAO Batman Petrolspor kulübü temsil edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.