“BÜYÜK PROJELER HAZIRLADIK”

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Gazetemizi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“BÜYÜK PROJELER HAZIRLADIK”
Yayınlama: 26.02.2024
35
A+
A-

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mansur Obut ve Yazarımız Mustafa Toprak ile görüştü.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Adayı Ceylan “Batman şehir merkezi olarak büyüyen ve yapacağımız yatırımlarla daha da büyüyecek bir kent. 5 yıl içinde 20 sene ileriye taşıyacağız, belediyecilik anlayışıyla sorunları çözeceğiz. Trafik sorunlarına çözüm getirmek, yeni şehir alanları oluşturmak ve kentteki sorunları çeşitli projelerle ele almak amacıyla büyük projeler hazırladık.

Kolektif bir akıl ve planlı çalışma ile Batman’ın geleceğine değer katacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile sorunları çözeceğiz. 50 yıl sonrasını hedefleyen bir vizyonumuz var. Batmanının altyapı sorunları ile beraber çevresel bir sorun yaratmadan afetlere, risklere karşı dayanıklı ve insanların refah içerisinde yaşayacağı bir kent planlıyoruz. Elimizde bulunan bina stokunun da revizyonunu yaparak bir yere getirmemiz lazım. Bu hamleyi de bizim belediyecilik anlayışımız çözecektir. Batman’da 5 sene içinde çok uzun bir mesafe almak istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.