ANTALYA’DA DEPSAŞ ENERJİ RÜZGARI

Antalya’da düzenlenen 11’inci Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcularından Yusuf Badem şampiyon olarak birinci sıraya adını yazdırırken Emre Talha Evin gümüş, İbrahim Öter ise bronz madalyanın sahibi oldu.

ANTALYA’DA DEPSAŞ ENERJİ RÜZGARI
Yayınlama: 16.02.2024
23
A+
A-

Antalya’da gerçekleştirilen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open), 8-14 Şubat tarihleri arasında spor dünyası tarafından ilgiyle takip edildi. Dünya genelinden 60 ülkeyi temsil eden yaklaşık 1900 atletin mücadele ettiği turnuva, yıldızlar, gençler, büyükler ve poomse kategorilerinde kıyasıya müsabakalara sahne oldu.

ALTIN MADALYANIN SAHİBİ YUSUF BADEM

DEPSAŞ Enerji’nin başarılı sporcularından Yusuf Badem, genç erkekler 59 kg kategorisinde tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu. Altın madalyanın sahibi Yusuf Badem’in takım arkadaşı Emre Talha Evin 55 kg finalinde gösterdiği mücadeleyle ikinciliği garantilese de finalde rakibine yenilerek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı. Genç erkekler 55 kg kategorisinde mücadele eden İbrahim Öter ise gösterdiği mücadele ile bronz madalyanın sahibi oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.