“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ”

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ”
Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, seçim süreci ve sonuçlarını değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya geldi.

Kristal Park tesislerinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Akif Gür, AK Parti eski belediye başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Sason Belediye Başkanı İrfan Demir, Yücebağ Belde belediye başkanı Abdullah Bil, Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Beşiri eski belediye başkanı Sait Karabulut, Hasankeyf’ eski belediye başkan adayı Adnan Can ve Balpınar eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, Hasankeyf İlçe Başkanı Nevzat Dilekçi, Kozluk İlçe Başkanı Abdüllatif Baltaş, Sason İlçe Başkanı Mehmet Böğüş, Beşiri İlçe Başkanı Abdurrahman Şen, Yücebağ Belde Başkanı Ethem Çetinkaya ve Bekirhan Belde Başkanı Ümit Bulat katıldı.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Nasıroğlu, 31 Mart seçimlerinin belediye seçimi olduğunun altını çizen Milletvekili Nasıroğlu “Hem Türkiye’de hem Batman’da genel bir seçimden çıkılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Oysa 31 Mart seçimleri yerel seçimdir. Bugün Batman’da genel seçim olsaydı biz bu oylarla 4 milletvekili çıkarıyor olurduk. Tekrar diyoruz ki bu bir mahalli idareler seçimidir. Batman genelinde 5 belediye kazandık. Diğer partilerin toplamı ise 6 belediye almış. Dolayısıyla belediye başkanlığı olarak da baktığınız da bizim bir başarımız var. Bu başarının içerisinde 3 büyük ilçeyi kazanmakla beraber 2 tane de beldeyi kazandık” dedi.

İktidar partisi olmanın sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade eden Milletvekili Nasıroğlu “Ben 11 belediye başkanını da tebrik ediyorum. İnşallah Batman’a güzel hizmetler kazandırırlar. Batman’da belediye seçimleri sonrası uzun yıllardır yaşamadığımız olaylar tekrar etmeye başladı. Gene sokaklar da ateşler yakıldı ve silahlar ateşlendi. Yine çocuklarımızın eline taş verildi. Bunun vebali birilerinin boynunadır.  Çocuklarımızı ve gençlerimizi kirli emellerine alet etmeye çalışanlar var ve bunlara sesleniyorum. Yapmayın; etmeyin, yazıktır, günahtır. Bu çocukların geleceğini karartmayın. Biz istiyoruz ki çocuklarımız eline kalem ve kitap alsın. Biz çocuklarımızın iyi bir geleceğe ve parlak bir istikballeri olsun diye çalışıyoruz” dedi.

Seçimin kaybedeninin ise DEM Partisi olduğunu aktaran Milletvekili Nasıroğlu “Bu seçimin kaybedeni DEM Partisidir. Geçen seçim 4 belediye kazanmışlardı. Bu seçimde ise 2 belediye kazandılar. Önümüzde bir süreç var ve bu dört yıllık süreçte iktidar partisinin vekili olarak Batman için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim. Toplumun hangi kesiminden olursa olsun biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bizim şehrimize olan bir sevdamız var. Biz hizmet etmeye ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.