“HEDEFİMİZ 1. LİG KUPASINI BATMANLILARA KAZANDIRMAK”

Batman Belediyesi, gençlerin spor yapmasını sağlamak ve sporla iç içe olan sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürürken, tüm imkanlarını gençler için seferber ediyor.

“HEDEFİMİZ 1. LİG KUPASINI BATMANLILARA KAZANDIRMAK”
Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

Yapılan maddi ve manevi desteklerin meyvelerini kısa sürede aldıklarını ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürü ve aynı zamanda 1955 Batman Belediyespor Kulübü Başkanı Burak Eren, 2. Lig E grubunda mücadele eden Kadın Hentbol takımının büyük başarılara imza attığını söyledi.

1955 BATMAN BELEDİYESPOR KADIN HENTBOL TAKIMI 9’DA 9 YAPTI

Ligin en genç takımı olmasına rağmen tüm takımları eleyerek Türkiye finallerine kaldıklarını belirten Müdür Eren: “Batman Belediyesi 1955 Kadın Hentbol takımı olarak 2. Lig E grubunda 9’da9 yapıp, tüm maçlarımızı aldık ve grubu lider tamamladık. 2. ligin en genç takımı konumundayız. Alt yapımızdan oluşan küçük kızlar, yıldız kızlar ve genç kızlarda Türkiye finallerine kaldık. Aynı başarıyı play-off maçlarında göstermek için ilk günkü heyecan ve disiplinle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hedeflerinin 1. Lig kupa heyecanını Batmanlılara yaşatmak olduğunu kaydeden Müdür Eren “1. lig kupasını memleketimizin kızlarının ellerinde havaya kaldıracağız. Sporcularımızın tamamı Batmanlı olup, alt yapı sporcularımızdan oluşmaktadır. Sporcularımızın 6’sını (U 15, U 17) kadın hentbol milli takımına gönderdik. Bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Ekrem Canalp, kıymetli eşi Dr. Ayten Canalp ve tüm velilerimize, spor yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.