BİNLERCE AİLEYE GIDA KOLİSİ DAĞITIMINA BAŞLADI

Batman Umut Kervanı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla kentte ihtiyaç sahibi 3 bin 500 aileye ulaştırılmak üzere hazırladıkları gıda kolilerini dağıtmaya başladı.

BİNLERCE AİLEYE GIDA KOLİSİ DAĞITIMINA BAŞLADI
Yayınlama: 11.03.2024
Düzenleme: 11.03.2024 00:09
7
A+
A-

Batman Umut Kervanı Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, hedeflerinin Ramazan ayına kadar gıda dağıtımlarını tamamlamak olduğunu söyledi.

Yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi aileler için hayırseverlerin destekleriyle hedefimiz de 3 bin 500 gıda kolisi hazırlamak olduğunu belirten Teymur, gıda kolilerinin pirinç, yağ, çay, mercimek, şeker ve benzeri birçok temel gıdadan oluştuğunu aktardı.

“RAMAZAN’DA MUHTAÇLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ”

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü görevi gördüklerini ifade eden Teymur “Mübarek üç aylarında içerisindeyiz. Elhamdülillah Rabbim bizi Ramazan ayına da ulaştırdı. Ramazan ayında muhtaç ailelerimizin yüzünü güldürmek adına hayırseverlerimizin bizlere vermiş olduğu gıda kolilerinin dağıtımına bugün itibariyle başladık” dedi.

“HEDEFİMİZ 3 BİN 500 AİLEYE GIDA KOLİSİ DAĞITMAKTIR”

Dağıtımlarının Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Teymur, “Hedefimiz 3 bin 500 aileye gıda kolisi dağıtmaktır. Bunların bir kısmını hazırladık, geri kalan kısmı için de hayırseverlerimizden yardım bekliyoruz. Rabbim hayırseverlerimizin yapmış olduğu yardımları kabul eylesin” diye konuştu.

“HAYIRSEVERLERİMİZİN ZEKAT, FİTRE VE SADAKALARINA TALİBİZ”

Derneklerinde kayıtlı yaklaşık 15 bin ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu, bu nedenle hayırseverlerden daha fazla destek beklediklerini belirten Teymur “Bizde kayıtlı bayağı aile var. Bu anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Muhtaç ailelerimiz de böyle. Malum ekonomik sıkıntı da var. Bunları aşmak adına Ramazan’ın bereketiyle kardeşlerimizin bizlere bağışlayacağı zekat, fitre ve sadakalara talibiz. Muhtaç aileler ile hayırseverlerimizin arasında köprü olmaya hazırız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.