BESK’TEN SEZON ÖNCESİ TEŞEKKÜR MESAJI

Batman Engelliler Spor Kulübü (BESK), yeni sezon hazırlıkları öncesinde kulübe destek veren kurum, kuruluş ve isimlere yönelik kapsamlı bir teşekkür mesajı yayımladı.

BESK’TEN SEZON ÖNCESİ TEŞEKKÜR MESAJI
Yayınlama: 15.12.2025
A+
A-

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, BESK’in kuruluşundan bu yana maddi ve manevi desteklerini sürdüren reklam sponsoru Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğü’ne şükranlar sunuldu. Ayrıca son üç sezondur kulübe özel destek sağlayan iş insanı Zeynel Nasıroğlu ile Batman Lavi Meyve Sularına katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Açıklamada, Batman Valisi Ekrem Canalp’in engelli bireylere yönelik duyarlılığı ve kulübe verdiği desteklerin büyük önem taşıdığı vurgulanırken, sezon öncesi idmanların başladığı ilk günden itibaren çalışmaların düzenli, verimli ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesine imkân sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e özel olarak teşekkür edildi.

BESK yönetimi, sporcuların ulaşım süreçleri ve salon imkânları konusunda her zaman yanlarında olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Şube Müdürü Emrullah Nas ile antrenmanların gerçekleştirildiği 19 Mayıs Spor Salonu’nun kullanımında her türlü kolaylığı sağlayan Salon Amiri Hıdır İçge başta olmak üzere, özveriyle görev yapan salon personeline de destek ve ilgilerinden dolayı şükranlarını iletti.

Yapılan açıklamada, sağlanan maddi ve manevi desteklerin sporcuların gelişimine önemli katkılar sunduğu, engelli sporunun yaygınlaşmasına ve güçlenmesine büyük katkı sağladığı ifade edildi. Kulüp yönetimi, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederek, BESK’in yeni sezona daha güçlü, motive ve umutlu bir şekilde hazırlandığını kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.