Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2024-2025 faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi grup müsabakalarında Batmanlı sporcular büyük başarı elde etti. Kız takımı grup şampiyonu olurken, erkek takımı ise ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
“BATMAN ÖRNEK GÖSTERİLİYOR”
Milli Takım Antrenörü Recep Bezenmiş, masa tenisinde elde edilen başarıların güçlü bir altyapıya dayandığını belirtti. Batman’da masa tenisine olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Bezenmiş “Gençlik merkezleri ve okullarda açılan kurslarla spor tabana yayılıyor. Her yıl düzenlenen turnuvalar ve kurslarla katılım da giderek artıyor” dedi.
“ALT YAPI BAŞARININ ANAHTARIDIR”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk de masa tenisinde Türkiye genelinde örnek bir il olduklarını belirtti. Özperk “Yaz-kış demeden sürdürülen kurslarımız ve eğitim programlarımızla sadece sporcu değil, spor kültürü gelişmiş bireyler de yetiştiriyoruz. Sağlam altyapı sayesinde başarı kalıcı hale geliyor” ifadelerini kullandı.