BAŞKAN DEMİR “TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINLARIMIZDIR”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı yayımladı.

BAŞKAN DEMİR “TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINLARIMIZDIR”
Yayınlama: 08.03.2026
Düzenleme: 08.03.2026 16:10
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir “Toplumun temel taşı olan, hayatın her alanında emekleri, fedakârlıkları ve başarılarıyla önemli rol üstlenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Kadınlarımız; ailede, iş hayatında, ekonomide, eğitimde ve sosyal yaşamda üstlendikleri sorumluluklarla toplumun gelişmesine büyük katkılar sunmaktadır. Güçlü kadınlar, güçlü toplumların temelini oluşturur. Kadınların üretimde, ticarette ve girişimcilikte daha fazla yer alması, ülkemizin kalkınmasına da önemli katkı sağlamaktadır.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.