Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Kayseri’de oynanacak olan 2. Lig Play-Off Final mücadelesi için Petrolspor taraftarlarına destek olmak amacıyla minibüs tahsis ettiklerini ve yönetim olarak katılacaklarını söyledi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 2. Lig Play-Off Final mücadelesinde Vanspor ile karşı karşıya gelecek olan Batman Petrolspor’a destek amacıyla önemli bir duyuru yaptı. Başkan Çiftçi, 2 Haziran Pazar günü Kayseri’de oynanacak kritik final karşılaşması için taraftarlara ücretsiz araç tahsisinde bulunulacağını açıkladı.
Batman Petrolspor’un bu tarihi yolculuğunda takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar için ulaşım imkânı sağlanacağını belirten Çiftçi, “Kentimizin gururu Batman Petrolspor’umuzun yanında olmak, bu önemli günde tribün desteğini en üst seviyeye çıkarmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Taraftarımızı Kayseri’ye güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırmak adına gerekli organizasyonu tamamlıyoruz. Bizler de yönetim kurulu üyelerimizle tribünde olacağız. Haydi Batman, bu büyük zafer yolculuğunda takımımızın yanında olalım!” dedi.