Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman’da resmi mahalle statüsüne kavuşan Başakşehir Mahallesi’nde muhtarlık seçimi öncesi adaylık açıklamaları başladı. Cengiz Tunç, mahalle sakinlerinin sorunlarını ilgili kurumlara ulaştırmak ve çözüm süreçlerini takip etmek amacıyla muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Batman’ın yeni mahallelerinden Başakşehir’de muhtarlık seçimi öncesinde adaylık çalışmaları başladı. Cengiz Tunç, Başakşehir Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.
Adaylık sürecine ilişkin açıklamada bulunan Tunç, mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinleyerek ilgili kurumlara ulaştırmayı ve çözüm süreçlerini takip etmeyi hedeflediğini belirtti.
“DAHA YAŞANABİLİR BİR BAŞAKŞEHİR İÇİN ADAYIM”
Güven, samimiyet ve ulaşılabilirliği ön planda tutacağını ifade eden Tunç, “Daha güzel bir mahalle mümkün. Mahallemizin bütün sorunlarını yerinde dinleyip çözüm için çalışacağım. Daha yaşanabilir, daha güvenli, temiz ve düzenli bir çevre için el ele olacağız” dedi.
Vatandaşlarla kamu kurumları arasında güçlü bir iletişim kurmayı hedeflediğini belirten Tunç, mahallede yaşayan herkesin görüş ve önerilerine önem vereceğini kaydetti.
“Daha güçlü bir mahalle için hep birlikte” sloganıyla yola çıktığını ifade eden Tunç, “Halkla iç içe, ulaşılabilir bir muhtarlık; sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler; mahallemizin tüm ihtiyaçlarını takip eden bir yönetim hedefliyoruz. Daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir Başakşehir için adayım” diye konuştu.
Tunç, Başakşehir Mahallesi’nin ilk muhtarı olmak için mahalle sakinlerinin desteğine talip olduğunu belirtti.