Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere İŞKUR tarafından yapılan kura sonucunda 40 TYP ve 35 İUP personeli belirlendi. Toplam 75 personel, işlemlerinin tamamlanmasının ardından müdürlüğe bağlı çeşitli tesislerde görevlerine başladı.
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek 40 Toplum Yararına Program (TYP) ve 35 İşgücü Uyum Programı (İUP) personelinin kura süreci tamamlandı.
İŞKUR tarafından gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlenen toplam 75 personelin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde görev yapacağı alanlar da kura ile belirlendi.
75 PERSONEL GÖREVE BAŞLADI
Görev yerleri belirlenen personeller, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yeni görevlerine başladı.
Personelin görev süreleri boyunca müdürlüğe bağlı tesislerde çeşitli alanlarda hizmet vereceği belirtildi.
Yeni personelin göreve başlamasıyla birlikte Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tesislerde hizmet kapasitesinin güçlendirilmesi hedefleniyor.