Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer başkanlığında gerçekleştirilen haftalık koordinasyon toplantısında, 2026-2027 eğitim öğretim yılında yürütülecek projeler ile öğrenci ve öğretmenlere yönelik destekleyici çalışmalar değerlendirildi.
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Haftalık Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
YENİ EĞİTİM YILI GÜNDEMDEYDİ
İl Müdürü Ciğer’in değerlendirmeleriyle başlayan toplantıda, 14 Eylül Pazartesi günü tüm kademelerde başlayacak 2026-2027 eğitim öğretim yılı kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alındı.
Yeni dönemde uygulanacak projeler, öğretmen ve öğrencilere yönelik destekleyici faaliyetler ile müdürlük birimlerinin çalışma planları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
GÖRÜŞ VE ÖNERİLER ALINDI
Toplantıda birim yöneticileri gündem maddelerine ilişkin değerlendirmelerini paylaşırken, yeni eğitim öğretim yılı süresince kurumlar arasında koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar da ele alındı.
Program, idarecilerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.