“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, 720 yataklı Batman Şehir Hastanesi’nin tamamlanması için gerekli ödeneğin bir an önce aktarılması çağrısında bulundu.

“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
Yayınlama: 16.07.2026
A+
A-

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun “Konserlere, farklı alanlara daha yüksek rakamlı ödenekler aktarılırken, Batman Şehir Hastanesi için de gerekli ödeneğin ayrılabilecek imkânın bulunduğunu biliyoruz” sözleriyle önceliğin sağlık yatırımlarına verilmesi gerektiğini ifade etti.

“HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN DEMEK İSTERDİK”

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, yaptığı açıklamada “Kıymetli Batmanlı hemşehrilerimiz; 720 yataklı Batman Şehir Hastanemiz hayırlı ve mübarek olsun demek isterdik. Batmanlılar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile eski Devlet Hastanesi arasına sıkışmışken, günlerce randevu sırasının gelmesini beklerken, bu devasa sağlık tesisinin tam zamanında açılmış olması hepimiz için büyük bir mutluluk vesilesi olurdu. Ancak gelin görün ki hastanemizin mevcut durumu ne yazık ki buna imkân vermiyor” dedi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ DEVASA BİR YÜKÜN ALTINDA”

Altun, Batman’da sağlık çalışanlarının ve İl Sağlık Müdürlüğü personelinin büyük bir özveriyle görev yaptığını belirterek “Batman’da göz bebeğimiz olan sağlık çalışanlarımız ve İl Sağlık Müdürlüğü personellerimiz devasa bir yükün altında görev yaparken, hastalarımız ise dört gözle bu hastanenin tamamlanmasını bekliyor” dedi.

“MOR KİRYAKUS’UN YOLLARINA, KONSERLERE VE BLOGA ÖDENEK AKTARILIYOR”

Ödenek konusuna dikkat çeken Altun “Mor Kiryakus’un yollarına, konserlere daha yüksek rakamlı ödenekler aktarılırken, Batman Şehir Hastanesi için de gerekli ödeneğin ayrılabilecek imkânın bulunduğunu biliyoruz” dedi.

“ÇAĞRIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZA VE SAĞLIK BAKANIMIZADIR”

Açıklamasının sonunda yetkililere seslenen Altun, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık alanında açtığı çığırları, yapmış olduğu yatırımları biliyoruz. Buradan çağrımızdır.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve diğer yetkililere; beklenen ödeneklerin bir an önce aktarılmasını, öncelikle Batman’a ve belki de tüm bölgeye katkı sağlayacak bu hastanenin bir an önce bitirilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org