EĞİTİM-BİR-SEN’DEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI

Batman – Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, sendikal mücadeleye uzun yıllar katkı sağlayan üyeler, ilçe temsilcileri ve önceki dönem şube başkanlarının katılımıyla “20. Yıl Vefa Buluşması” düzenledi. Program, teşkilatın hafızasına değer katan isimlerin bir araya geldiği anlamlı bir etkinlik oldu.

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
Yayınlama: 02.12.2025
A+
A-

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Şehmuz Önlü, adalet, emek ve vefanın sendikanın temel değerleri olduğunu vurguladı. Önlü, “Bugün burada yalnızca bir topluluk değil; bu memleketin eğitim davasına ömrünü adamış yüreklerin buluştuğu bir meclistir” dedi. Kurucu Genel Başkan Mehmet Akif İnan’ın sözlerini hatırlatan Önlü, teşkilat kültüründe vefanın sadece bir kelime değil, bir duruş olduğunu ifade etti. Ayrıca ebediyete irtihal eden sendika emektarlarını rahmetle andı.

GENEL MERKEZDEN VEFA MESAJI

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Batman teşkilatının yıllara dayanan kararlı duruşunu övdü. Deniz, vefa ve liyakatin sendikal ahlakın temelini oluşturduğunu belirterek, “Unutan değil, hatırlayan ve hatırlatan bir teşkilat olmak bizim asli duruşumuzdur” dedi. Buluşma, geçmişe sahip çıkma, vefa ve güçlü sendikal duruş mesajlarıyla sona erdi. Programa Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, önceki dönem Batman Şube Başkanları Mehmet Ergin ve Mehmet Şafi Özperk, önceki dönem Van Şube Başkanı Davut Okçu, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.