Batman, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Kız ve Erkek kategorilerinde gösterdiği büyük başarıyla Türkiye Şampiyonu oldu. Bu tarihi zafer, sadece sporcuların azmiyle değil, Batman’ın spor camiasının ortak bir başarısı olarak dikkat çekiyor.
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk, Batman Belediye Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Batman Belediye Spor Şefi Selman Alp’in değerli destekleri, şampiyonluk yolunda en önemli etkenlerden biri oldu. Bu başarı, onların her seviyedeki desteği ve yönlendirmeleri sayesinde elde edildi.
EMEĞİ GEÇEN ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR
Batman’ın Türkiye şampiyonluğunu kazanan sporcularının başarısındaki en büyük paylardan biri de antrenörlerin fedakârlığıdır. Özellikle, genç sporcuları şampiyonluk için hazırlayan ve onlara sadece teknik değil, aynı zamanda mental güç de katan antrenörlere teşekkür edilmesi gerektiği vurgulandı. Antrenörlerin, sporcuların hem fiziksel hem de psikolojik olarak en üst düzeye ulaşabilmesi için gösterdikleri özveri, Batman’ın bu büyük başarıyı elde etmesinde kritik rol oynadı. Batman spor camiası, genç yeteneklerin geleceğine ışık tutan bu değerli antrenörleri takdirle anıyor.
ÖZPERK “ŞAMPİYONLUK HEP BİRLİKTE”
Batman, bu önemli zaferi sadece sporcularıyla değil, tüm şehir halkıyla birlikte kutluyor. Şehirdeki spor camiası ve yöneticiler, bu başarıyı tüm Batman’a mal ediyor ve daha büyük hedeflere ulaşma noktasında motivasyon kaynağı olarak kabul ediyor. Başarılarının devamını dileyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk “Bu zaferin bir ekip çalışmasının ürünü olduğunun altını çizmek isterim. Hem sporcularımızın hem de onlara rehberlik eden antrenörlerimizin emeği takdire şayandır. Batman olarak gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.