15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANAOKULU ÇOCUK KULÜBÜ GÖSTERİSİ

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Çocuk Kulübü’nün Yıl Sonu gösterisine katıldı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANAOKULU ÇOCUK KULÜBÜ GÖSTERİSİ
Yayınlama: 28.05.2025
A+
A-

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından okul müdürü Esra Özdemir günün anlam ve önemine dair bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Gösteri programında sahne alan Çocuk Kulübü üyesi öğrenciler; halk oyunları gösterileri, müzik dinletisi, drama ve dans performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Renkli kostümleri ve sahne hâkimiyetleriyle dikkat çeken minik öğrenciler, yıl boyunca edindikleri kazanımları sahneye başarıyla yansıttı.

Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.