MÜSİAD BATMAN 108. GİK TOPLANTISINA KATILDI

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Antalya’da düzenlenen MÜSİAD 108. Genel idare kurulu toplantısına katıldı.

MÜSİAD BATMAN 108. GİK TOPLANTISINA KATILDI
Yayınlama: 18.02.2024
17
A+
A-

108. Genel İdare Kurulu toplantısı MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ile Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 95 farklı ülkelerinden gelen MÜSİAD şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla, MÜSİAD Antalya şubenin ev sahipliğinde başladı.

GİK toplantısının ilk günü dünya başkanlar toplantısıyla başladı. 108. Genel idare kurulu toplantısının program akışı bu şekilde devam etti; Şubelerin yatırım sunumları, tekstil, dijital, enerji, finans, gıda, hizmetler, inşaat, kimya, lojistik, makine mobilya, otomotiv, sağlık, savunma ve turizm sektör kurulu toplantıları yapılarak iş insanlarımızın yaşadığı sorunlar ele alınarak çözümleriyle birlikte her sektör dalında konuşulacak.

108 genel idare kurulu toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan Başkan İrfan Özdemir “Antalya şubemizin ev sahipliğinde düzenlediğimiz genel idare kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 108. genel idare toplantısı çok verimli bir şekilde gerçekleşti. Farklı sektörlerde ilk insanlarımızın yaşadığı sorunların ele alındığı çözümlerinin konuşulduğu sorunları çözümleri ile birlikte iş insanlarımızın yaşadığı sorunları görüşerek bir rapor haline dönüştürülüyor, akabinde iş insanlarımızın yaşadığı sorunları maddeler halinde ilgili bakanlıklara kamu kurum kuruluşlara genel merkezimiz tarafından iletiliyor. Bu toplantıda özellikle ihracatın artırılması için yapılacak çalışmaların ele alındığı dünya başkanları toplantısı ile başladı dünya başkanlar toplantısı son derece verimli bir şekilde geçti dünyanın 95 farklı ülkesinden gelen MÜSİAD şube başkanları geldikleri ülkenin ticaret hacminin, ticaret potansiyelini ve pazarın büyüklüğünü iş insanlarına  detaylı bir şekilde anlatarak iş insanlarımızın ihracatını nasıl geliştirebileceğini, neler yapması, nasıl bir yol izlemesi gerektiğini sunum yaparak aktardılar” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.