KURTARAN, KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kitap ve okuma kültürü çalışmaları kapsamında Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret eden Bayındır İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.    

KURTARAN, KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Bayındır İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret etti.

Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğrencilerle kitap okumanın önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere düzenli kitap okumanın, bireyin kişisel gelişimine ve başarılı olmasına katkı sağlayacağını vurgulayan İl Müdürü Kurtaran, bilgiye ulaşmanın en etkili ve kolay yolunun kitap okuma olduğunu ifade etti.

Öğrencilere; kitapların dünyalarını genişlettiğini, hayal güçlerini geliştirdiğini ve yaşamın farklı yönlerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu söyleyen İl Müdürü Kurtaran, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin öğrencilerin başarılarına olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, buluşmanın sonunda günün anısına öğrencilere kitap hediye edip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.