HALK EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, yeni eğitim binasına taşınan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

HALK EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET
Yayınlama: 07.02.2024
24
A+
A-

Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret edip devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Adayı Ceylan, Merkez Müdürü Bilal Serik’ten devam eden kurslar ve birimlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurs merkezindeki sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Adayı Ceylan, kurs merkezinde görev yapan idareci ve öğretmenleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Halk Eğitim Merkezi’nin önemine vurgu yapan Başkan Adayı Ceylan, yaşam boyu öğretmeyi amaçlayan merkezlerin kişileri nitelikli hale getirerek, çalışma hayatına hazırladığını ve bu anlamda üretime katkı sağladığını anlattı.

Başkan Adayı Ceylan “Burada birbirinden güzel eserleri ve el emeği göz nuru ürünleri inceledik. Bu ürünler bir emeğin sonucu olarak ortaya çıkıyor. Akşam saatlerinde buraya gelerek anlamlı ürünlerin ortaya çıkmasında emek harcayan öğretici ve kursiyer arkadaşlarımı da gönülden kutluyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.