DİCLE ELEKTRİK, 1526 PERSONEL SAHADAYDI

Dağıtım bölgesinde 6,4 milyon nüfusa sahip Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te toplam 2,2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, yılbaşında kesintisiz enerji tedariki için bin 526 personelle sahada olacak.

DİCLE ELEKTRİK, 1526 PERSONEL SAHADAYDI
Yayınlama: 02.01.2024
50
A+
A-

Altı il ve kırk dokuz ilçede hizmet veren Dicle Elektrik, yılbaşını 1.526 saha çalışanıyla karşılayacak. Hazırlıklarını tamamlayan Dicle Elektrik saha ekipleri, 100 sepetli ve 140 4×4 arazi aracıyla olası arızalara hızla müdahale etmeyi planlıyor. Bununla birlikte saha çalışmalarını desteklemek için 25 jeneratör, 8 drone, 32 kepçe ve 1 vinç de hazır tutuluyor. Bu süreç içerisinde şirket, 24 saat boyunca aktif çalışan SCADA Kontrol Merkezi ile altı ilden gelen arıza bilgilerini değerlendirerek hizmet kalitesini üst seviyelerde sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni yıla ilişkin açıklamalarda bulunarak her türlü ihtimale hazır olduklarını belirten Dicle Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, “Dicle Elektrik olarak kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji için her yıl olduğu gibi 2024’te de azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yılda müşterilerimize sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda yüksek kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Özveriyle çalışmalarımızı sürdürürken 2024 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.