AĞRI’DAN BATMAN’A KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ ZİYARETİ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir öncülüğünde başlatılan kalite çalışmalarında bugüne kadar önemli mesafeler kat edildi.

AĞRI’DAN BATMAN’A KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ ZİYARETİ
Yayınlama: 18.02.2024
12
A+
A-

Görünür hale gelen faaliyetler neticesinde 13-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Batman Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemini yerinde görmek, örnek uygulamalardan istifade etmek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekibi tarafından üniversitemize çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Kalite çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Genel Sekreter Ali Yılmaz olmak üzere üst yönetim ile görüşmeler gerçekleştirildi. Bunun yanında, Üniversitemiz kalite çalışmalarının kurum genelinde nasıl yürütüldüğü ve sürdürüldüğü konusunda Kalite Koordinatörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İslami İlimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve idari birimler ziyaret edildi. Çalışmalar boyunca Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram Demir ve Kalite Koordinatörlüğü personelince refakat edildi.

Batman Üniversitesi Üst Yönetimi tarafından, misafir üniversite temsilcilerine kalite yolculuğundaki aşamalarda ihtiyaç duyulması halinde gerekli desteklerin verilmesine katkı sağlanacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.