Son Dakika
TEMİZLİK EKİPLERİ YAĞMURU FIRSATA ÇEVİRDİ
Rusya’dan Sputnik V’nin ardından yüzde 100 etkinlikte ikinci bir koronavirüs aşısı daha
Sağlık çalışanlarına getirilen, kısıtlamalar kaldırıldı
LAVANTA YETİŞTİRİCİLİĞİNE TAM DESTEK
SAĞLIKÇILAR ADINA LAVANTA BAHÇELERİ OLUŞTURULDU
YAĞMUR’A GENÇLİK’TEN MORAL ZİYARETİ
Malumunuz, geçen hafta ülkemiz üzücü bir terör saldırısına maruz kaldı.
Özellikle sivil vatandaşların hedef alındığı böyle bir saldırının yüreklerde yarattığı sarsıntıyı anlatmanın imkânı bulunmamaktadır.
Saldırı sonrasında toplumun algısını manipüle etmek isteyen bazı kesimlerin saldırıların amacı olan ülkede korku ve endişeleri yayma çabalarını hayretle izlemeye devam ediyoruz.
Huzura karşıtlığı ile bilinen ve kirli akılların etkisinde kalan bazı kuruluş ile medyanın toplumun bilinçaltına yerleştirmeye çalıştığı korku imparatorluğuna en güzel cevabı hiç şüphesiz birlik ve beraberliğini korumaya devam eden ve terörün her türlüsünü lanetleyen gösterilerle ortaya koyan necip halkımız vermektedir.
Bu tür kabul edilemez saldırıların amacının toplumda korku ve infial yaratmak olduğu aşikârken ve bundan önce yapılan bu tür menfur saldırıların bölgemizde meydana getirdiği sosyolojik ve ekonomik olumsuzlukların etkileri ortadayken, ülkemize karşı çirkin iş birliği yapanların beyhude çabalarına toplum olarak ortak bir duruş sergilememiz zihinlerde önemli bir yer edinmiştir.
Hülasa; Korkularla halkı tasarımlamaya çalışanların yaptıkları saldırılara karşı elinin tersiyle karşılık veren halkımız ülkesine, bayrağına ve devletine sahip çıkmayı başarmıştır.
Birçok alanda istikrarı yakalayan bu ülkenin vatandaşları son yıllarda elde edilen ancak heyecanla devamını bekledikleri kazanımların terör marifetiyle heba edilmesine karşı gösterdikleri onurlu davranışla hiç şüphesiz kirli akıllara çok önemli bir duruş göstermiştir.
Şüphesiz toplumda oluşturulmaya çalışılan korkunun bertaraf edilmesi hükümetin görevidir ancak bu milletin üzerine oynanan oyunu bozmak Kürdüyle, Laz’ıyla, Türküyle ve diğer tüm etnik unsurlarıyla bu halkın görevidir.
Sosyal dokuya bakıldığında verilmek isten mesaj şudur ki; Batman halkı huzura kilitlenmiştir.
Allah ülkemize ve ülkemiz insanına bir daha böyle acılar yaşatmasın.
Kalın sağlıcakla…
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
11 Ocak 2021 Yazar Makaleleri
09 Ocak 2021 Yazar Makaleleri
03 Ocak 2021 Yazar Makaleleri
31 Aralık 2020 Yazar Makaleleri